Ogłoszenia Olsztyn na Fundacja-amicus.pl > Wiadomości > Dzień Drzemki w Pracy w tych firmach mają codziennie! Zobacz, które firmy pozwalają pracownikom na drzemkę w pracy

W Chinach jest gwarantowana konstytucją, a w Polsce wciąż pozostaje w sferze marzeń. Drzemka w pracy (czy w ogóle w ciągu dnia) wielu osobom wydaje się być lenistwem i marnowaniem życia, jednak w rzeczywistości potrafi zdziałać cuda. Wystarczy 20 minut snu, by pozbyć się senności, nabrać energii, zredukować stres i zwiększyć wydajność. Przekonani o wartości drzemki, pracodawcy powoli wprowadzają rozwiązania, dzięki którym pracownicy mogą zregenerować się w czasie pracy. W których firmach można się przespać? Sprawdźcie!

Przeczytaj więcej: http://olsztyn.naszemiasto.pl/artykul/dzien-drzemki-w-pracy-w-tych-firmach-maja-codziennie-zobacz,5030950,gal,t,id,tm.html