Ogłoszenia Olsztyn na Fundacja-amicus.pl > Wiadomości > Ferie 2022. Zgubione narty, popsuty wyciąg, oferta niezgodna z opisem? Sprawdźcie, jak dochodzić swoich praw w czasie wyjazdu w góry

Ferie zimowe 2022 rozpoczynają się w Polsce w poniedziałek, 17 stycznia. Turyści tłumnie ruszą w góry Polski i Europy, by szusować na nartach, sankach, deskach snowboardowych i zażywać aktywnego wypoczynku. Co jednak, jeśli wycieczka w góry na narty sprawi nam przykrą niespodziankę? Co, jeśli linia lotnicza zgubi nasze narty, hotel nie będzie zgodny z opisem, a wyciąg na stoku będzie nieczynny, choć wykuliśmy skipass? Sprawdźcie, jak dochodzić swoich konsumenckich praw w czasie wyjazdu w góry na narty.

Przeczytaj więcej: https://olsztyn.naszemiasto.pl/ferie-2022-zgubione-narty-popsuty-wyciag-oferta-niezgodna-z/ar/c7-8632059