Ogłoszenia Olsztyn na Fundacja-amicus.pl > Wiadomości > Polska reprezentacja w siatkówce mężczyzn. Najlepsi z najlepszych na Mistrzostwach świata 2018. LISTA ZAWODNIKÓW

15 siatkarzy reprezentacji Polski będzie walczyć o zachowanie tytułu Mistrza Świata. O tym, czy wszystkich zobaczymy na boisku zadecyduje trener. Cztery lata temu na mistrzostwach, których byliśmy gospodarzem, na parkietach widzieliśmy zupełnie innych zawodników. Tym razem w sportowych halach zaprezentuje się sporo debiutantów. Trener siatkarskiej reprezentacji Polski – Vital Heynen znany jest z niekonwencjonalnych decyzji. Taki jest również szeroki skład, jakim nasza drużyna będzie rozgrywać kolejne spotkania w ramach Mistrzostw Świata w siatkówce mężczyzn 2018. Zobacz kto zagra o siatkarskie złoto w mistrzostwach rozgrywanych w Bułgarii i we Włoszech.

Przeczytaj więcej: http://olsztyn.naszemiasto.pl/artykul/polska-reprezentacja-w-siatkowce-mezczyzn-najlepsi-z,4801943,gal,t,id,tm.html