Ogłoszenia Olsztyn na Fundacja-amicus.pl > Wiadomości > PRAWO JAZDY 2019. Niektóre zmiany w prawie jazdy wejdą w życie w 2019 roku. Czy poprawią zdawalność egzaminów na prawo jazdy?

PRAWO JAZDY 2019. Kurs na prawo jazdy i egzamin na nowych zasadach. Zmiany w prawie jazdy 2019 były zapowiadane już wcześniej, kilka z nich dalej jest w trakcie wdrażania. Sprawdź jakie zmiany w prawie jazdy 2019 obowiązują od dziś, a o jakich dyskutują posłowie w Sejmie i specjaliści. Jak będą wyglądały egzaminy na prawo jazdy na nowych zasadach? Nowy projekt zmian w prawie jazdy ma ukrócić proceder oblewania kursantów podczas egzaminów na prawo jazdy. Kiedy możemy się spodziewać nowych wytycznych dla WORD?

Przeczytaj więcej: http://olsztyn.naszemiasto.pl/artykul/prawo-jazdy-2019-niektore-zmiany-w-prawie-jazdy-wejda-w,4955588,artgal,t,id,tm.html