Łosoś z patelni to wyśmienite danie, które niestety można łatwo zepsuć. Nie martw się jednak, z naszym przepisem zawsze wyjdzie idealnie! Podpowiadam, jak sprawić by ryba była soczysta i aromatyczna. Sekretem jest masło klarowane. Dzięki niemu potrawa będzie nie tylko zdrowsza, ale też zyska wyborny maślano-orzechowy smak. Sprawdź, dlaczego warto smażyć na maśle klarowanym i zobacz krok po kroku, jak je zrobić, a także jak usmażyć na nim łososia w maślano-cytrynowym sosie.
Przeczytaj więcej: https://olsztyn.naszemiasto.pl/ten-losos-smazony-na-masle-smakuje-jak-z-najlepszej/ar/c17-8744089
Zobacz również:
Ford Capri stworzony dla króla. Piłkarz Eric Cantona odebrał swój spersonalizowany egzemplarz
Karawaning. Sposoby na problemy z zawieszeniem kampera
Co jeść, aby schudnąć? Jedz to i chudnij! Te owoce najlepiej spalają kalorie i tłuszcz! 17.05.2025
Straszne mieszkania do wynajęcia. Jak z filmu grozy! Tylko dla odważnych
Na tej wyspie na Pomorzu 900 lat temu był gród. Z lądem łączyły ją mosty. Mamy podwodne zdjęcie
Polecamy
Zapytaj o cenę!
Zapytaj o cenę!
Zapytaj o cenę!
Zapytaj o cenę!