Ogłoszenia Olsztyn na Fundacja-amicus.pl > Wiadomości > Termy w Miszkolcu znów otwarte. Baseny ukryte w jaskiniach to wyjątkowa atrakcja bardzo niedaleko Polski. Zobaczcie mapę, dojazd i cennik

Zima to idealny czas na kilkudniową wycieczkę – ciekawe miejsca i atrakcje nie są już tak tłumnie oblegane przez turystów. Jeżeli pragniecie połączyć wyjazd z regeneracją i relaksem, idealnym miejscem będzie Miskolctapolca i tamtejsze baseny ukryte w… jaskiniach! Po kilkumiesięcznej przerwie termy w Miszkolcu znów są otwarte. Taką wyjątkową atrakcję znajdziecie bardzo niedaleko Polski. W artykule zamieściliśmy mapę, wskazówki dojazdowe, cennik i inne ważne informacje, które pomogą wam w zaplanowaniu wypadu marzeń.

Przeczytaj więcej: https://olsztyn.naszemiasto.pl/termy-w-miszkolcu-znow-otwarte-baseny-ukryte-w-jaskiniach/ar/c7-9025307