Ogłoszenia Olsztyn na Fundacja-amicus.pl > Wiadomości > Zmierzać tam, dokąd nie dociera dobre kino. „Komunia” dołącza do filmów pokazywanych w ramach Polski Światłoczułej

Zdobywca Europejskiego Oscara rusza w trasę po Polsce. Dokument Anny Zameckiej zostanie wyświetlony w czterech miejscowościach, w których brakuje kin. Po każdym seansie widzowie, zarówno obecni na sali jak i oglądający transmisję przez internet, będą mieli niepowtarzalną okazję zadać pytanie osobie odpowiedzialnej za dźwięk na planie produkcji – Annie Rok. Zarówno z nią jak i organizatorami projektu Polska Światłoczuła porozmawialiśmy podczas śniadania prasowego, które odbyło się 5 lipca w warszawskim lokalu "8 dzień tygodnia". Szczegóły w artykule poniżej.

Przeczytaj więcej: http://olsztyn.naszemiasto.pl/artykul/zmierzac-tam-dokad-nie-dociera-dobre-kino-komunia-dolacza,4720207,artgal,t,id,tm.html